Vabilo na piknik

Spoštovani člani društva,

pripravljamo družabno srečanje in piknik in upamo, da bo udeležba dobra. Vabljeni ste člani društva in vaši družinski člani.

Piknik bo (že najavljeno) v soboto, 1. junija 2019, v Gobarski hiši v Bučah (prostor bomo najeli pri predsednici Gobarskega društva, naši Marti Kunst).

Zbirati se bomo začeli od desete ure naprej. Pričakala nas bo Martina gobova juha. Med enajsto in dvanajsto uro bo predstavitev energijskih krožnikov Steklarstva Lukanc. Srečanje se bo nadaljevalo s piknikom in družabnimi igrami (žoga, badminton …), ki jih boste prinesli s seboj. Za pijačo in hrano bomo poskrbeli v društvu.

Prosim, da potrdite udeležbo in število oseb do 15. maja na e-naslov info@drustvosteklarjev.si ali na telefon naše tajnice društva, Lučke, 041 248 504.

Vabim vas, da vsaj mesečno obiščete našo spletno stran (Društvo steklarjev Slovenije) in si ogledate in preberete novosti. Naš urejevalec spletne strani, redno dodaja vse novosti (kar pač dobi). Pošljite svoje predstavitve, novosti … (tomaz.leban@gmail.com).

V zadnjem času se nam je priključilo nekaj novih članov, nekatere smo prijazno povabili v društvo; vse nove člane naprošam, da izpolnijo pristopno izjavo, ki jo dobijo na naši spletni strani, in jo pošljite na e-naslov društva. Če nimate e-pošte, pokličite in izjavo dobite po klasični pošti.

Srečamo se 1. junija na pikniku, kjer bo znova priložnost za medsebojno spoznavanje, za pogovore, dogovore, za zabavo in sprostitev. Lepo povabljeni, pridite!

V imenu UO
Erna Ferjanič,
predsednica